Despre noi

Iasi la HBO, in filmul “Nunti, muzici si casete video”, in regia lui Tudor Giurgiu
Pentru noi, cronicarii acestui blog, adica eu si Nicu, cel mai important eveniment al anului a fost aparitia intr-un film in regia lui Tudor Giurgiu, “Nunti, muzici si casete video”, o productie Hai-Hui Entertainment si HBO Romania – 2008.

Filmul a fost lansat in Bucuresti la Hotel Intercontinetal, iar premiera a fost pe 27 noiembrie 2008 la ora 20.00 pe HBO

Noi am aparut in film circa 9 minute si chiar daca unii au comentat cu invidie mai mult sau mai putin mascata, important este ca Iasul a iesit cu fruntea sus. Asta au concluzionat toti.

Am postat aici secventele in care aparem doar noi, extrase din context. Chiar daca au circulat zvonuri ca am fi platit pentru a aparea in acest film, nu este adevarat. Nici macar nu ni s-a sugerat din partea echipei ca ar costa.

La nunta fara dar organizata de Tudor Giurgiu & HBO, documentarul si tortul au primit meritate aplauze.

“Am gasit exact oamenii de care aveam nevoie”, a spus Tudor Giurgiu. Intr-adevar, personajele ilustreaza perfect ideea filmului. Cu totii isi dau silinta sa isi bucure clientii (tinerii insuratei), sa fie cunoscuti si solicitati, regizand fiecare dupa pricepere momentele ce trebuie imortalizate intr-o fotografie digitala sau ├«ntr-un film. Pentru ca mirii trebuie sa stie “ca nunta lor a fost perfecta” si, spre deosebire de altii ca ei, au avut parte de tot tacamul (poze in locurile trendy: fie ca e vorba de un parc, o fantana arteziana “cineticaa”, o bariera din curtea unei catedrale, pe scarile bisericii unde se poate regiza poza cu mirele tinand mireasa in palma) si de ceva special (o sedinta foto pe o pista de atletism, langa niste cladiri impresionante noaptea, pe o pajiste, in camera de hotel), spune autoarea articolului┬áAnca Macoviciuc de la revista TABU.

Chiar daca, poate ne-am lasat influentati de reactiile cunostintelor dupa film, sper ca am avut suficient spirit autocritic si autoironic incit sa le multumim lui Tudor Giurgiu, Toma Peiu, Toma Velio, Vlad Voinescu si celor pe care i-am cunosct direct, dar si celor care au fost alaturi in acest efort dar nu ii cunoastem decit dupa nume.

Nu ii uit nici pe mirii care au fost eroii nostri in acest film: Alina si Edi Mocanu, Ramona si Cristi Cohal, Ramona si Daniel Tipu, Raluca si Octav Pintilie. Pe ei ii asteptam la un ceai.

Astept ca si pina acum comentariile pe You Tube, dar si aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *